full
image
#666666
http://www.contabox.ro/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.contabox.ro/
#26ade4
style2

Contabox

CONTABILITATE ȘI MANAGEMENT FINANCIAR INTEGRAT

ContaBox este o soluție software financiar-contabilă, dezvoltată cu scopul de a fi un instrument la îndemâna fiecărui antreprenor, care dorește să fie informat în cel mai scurt timp, cu privire la activitatea financiar-contabilă a companiei sale.

ContaBox cuprinde rapoarte financiare și rapoarte de management, dedicate atât specialiștilor economiști și contabili precum și antreprenorilor, care doresc să genereze rapoarte informative cu privire la activitatea companiei. ContaBox este un soft contabil ușor de implementat, intuitiv și ușor de folosit, ceea ce face din el o unealtă utilă fiecărui contabil și specialist economist.

ContaBox este resursa cea mai utilă antreprenorului modern sprijinind gestiunea responsabilă a patrimoniului companiei.

SOLUȚIA CLOUD – MULTIDEVICE DE CONTABILITATE ȘI MANAGEMENTUL FINANȚELOR

Tehnologia cloud este noul trend în tehnologia informației iar ContaBox este un soft de contabilitate și management-financiar de tip cloud, bazele de date fiind salvate pe mai multe servere sincronizate între ele.

Aplicația poate fi folosită multidevice, e nevoie doar să te înregistrezi și folosești online aplicația ContaBox de pe orice calculator, telefon mobil, tabletă sau gadget, în browserul web preferat (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, etc).

Aplicația evoluează permanent – apar noi facilități, îmbunătățiri și rapoarte – create pe baza nevoilor și experienței utilizatorilor.

Pentru contabili am dezvoltat și versiunea locală a aplicației, care poate fi instalată foarte rapid pe calculator și poate fi cu ușurință folosită pentru operarea rapidă a documentelor contabile.

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A COMPANIILOR

Conceptul de Responsabilitate Socială a Companiilor (CSR – Corporate Social Responsibility) implică antreprenoriat responsabil față de societate, aplicat în mod regulat prin inițiative voluntare ce au ca scop beneficii pentru angajați, comunitate și mediu.

Cu sprijinul ContaBox veți putea urmării câțiva indicatori principali de RS care măsoară valoric angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea economică a comunității prin implicarea activă a angajaților, a familiilor acestora, a comunității locale, a societății pe scară largă. De asemenea veți putea implementa prin utilizare ContaBox o practică de afaceri transparență și responsabilă față de societate.

Prin intermediul CRM-ului integrat veți putea gestiona relația cu clienții, angajații, membrii comunității, investitorii etc.

 

 

 

 
 

 

 

default
Se încarcă articolele...
link
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off